Path of Exile 2-betan dröjer till nästa år

Path of Exile 2-betan dröjer till nästa år

I november annonserades Path of Exile 2, en “semiuppföljare” i Overwatch 2-stil. Grinding Gear Games hoppades kunna inleda betatestandet innan slutet av 2020, men eftersom 2020 är 2020 har man nu tagit till det officiella forumet för att bekräftat att betan “definitivt” dröjer till 2021.

– När vi tillkännagav Path of Exile 2 i fjol nämnde vi att ett tidigt betatest skulle anlända mot slutet av 2020 som allra tidigast. Det här kommer definitivt inte hända i år, på grund av de betydande förseningar som inträffat på grund av pandemin, förklarar Grinding Gear Games.

– Vi har fokuserat på att se till att våra ligor kommer ut så nära utsatt tid som möjligt, och det här innebär en del förseningar för uppföljaren. Vi ser fram emot vår nästa annonsering angående det kommande innehållet, och vi kommer fortsätta lägga till alla tekniska förbättringar vi kan till den existerande Path of Exile-klienten.

Om du vill veta mer om Path of Exile 2 kan du läsa vår matiga artikel här.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts