Nya säsongerna av Call of Duty: Warzone och Modern Warfare försenas

Nya säsongerna av Call of Duty: Warzone och Modern Warfare försenas

2020 var illa redan som det var, men tydligen inte illa nog; de senaste dagarna har USA skakats av våldsamma protester mot polismordet på afroamerikanen George Floyd, ett uttryck för den ingrodda rasismen i det mäktiga landet i väst, såväl som utlopp för all frustration som coronakrisen fört med sig.

Sony skulle ha premiärvisat de första Playstation 5-spelen på torsdag, men ställde in presentationen under gårdagen, eftersom man vill låta “viktigare röster höras”. Och nu har Activision och Infinity Ward anammat samma filosofi, då de har beslutat sig för att skjuta upp de nya säsongerna av Call of Duty: Warzone och Modern Warfare på obestämd tid, för att låta de som “talar ut för jämställdhet, rättvisa och förändringar att synas och höras”.

Här Call of Duty-kontots tweet om förseningen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts