Madden NFL 21 släpps till Steam, kolla in första trailern

Madden NFL 21 släpps till Steam, kolla in första trailern

2018 återvände Electronic Arts gigantiska sportserie Madden NFL till pc:n, efter en tio år lång frånvaro. Dock enbart till EA:s egna digitala butik Origin, men det kommer ändras i år, då Madden NFL 21 släpps den 28 augusti, och redan nu kan förköpas via Steam (och Origin). Kolla in trailern här nedan!

Visst, för de flesta av oss nordbor är det här enbart av akademiskt intresse (regelverket för amerikansk fotboll framstår som ett stort mysterium för undertecknad), men för branschen är det en väldigt stor grej, och ett tydligt tecken på att Electronic Arts menar allvar med den fortfarande rätt färska Steam-satsningen, som nyligen resulterat i två omgångar av äldre, tidigare Origin-exklusiva spel till Valves onlinebutik. Vågar vi se fram emot Fifa 21 till Steam i höst? Det vågar vi nog. Förhoppningsvis tillsammans med en pc-återkomst av NHL-serien…

Här är den första trailern för Madden NFL 21.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts