Kolla in teasern för den sista Frostpunk-expansionen

Kolla in teasern för den sista Frostpunk-expansionen

Våren 2018 släpptes Frostpunk, ett iskallt stadsbyggarspel av 11 Bit Studios, som Rikard Olsson förärade med betyget 86 procent i vår recension. Expansionerna The Rifts och The Last Autumn (recension) följde, och nu vankas det lansering för spelets tredje och sista tillägg. Kolla in teasern här nedan!

Den nya Frostpunk-expansionen har fått titeln On The Edge, och i teasern yttras den olycksbådande frasen “de säger att snön är död, men vi har fått erfara motsatsen”.

Vi får också veta att On The Edge planeras släppas någon gång i sommar, så det lär nog inte dröja alltför länge tills vi får mer handgripliga detaljer och en ordentlig trailer. On The Edge ingår i Frostpunks season pass, som just nu säljs för 21 euro och 39 cent (37 procents rea) via Steam. Även en Game of the Year-utgåva med basspelet och allt dlc kommer släppas, som du just nu kan förköpa för 30 euro och 40 cent (52 procents rea).

Här är den första teasern för Frostpunk: On The Edge.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar