Kolla in första trailern för Resident Evil 8!

Kolla in första trailern för Resident Evil 8!

Under Sonys Playstation-event igår kväll fick vi den första trailern för Resident Evil 8, eller Resident Evil Village som den officiella titeln tycks bli. Spelet släpps någon gång under 2021 och återanvänder förstaperonsperspektivet från Resident Evil 7, och mer information finnes på Playstation-bloggen.

Resident Evil Village kommer även använda Capcoms grafikmotor RE Engine, i syfte att ge oss “en verklig nästa generations skräckupplevelse”, inklusive ultrarealistiska miljöer och “karaktärer som bor i en udda, snötäckt by”.

Händelserna äger rum några år efter Resident Evil 7, och vi kommer återigen få spela som Ethan Winters, som den här gången uppvaktas av Chris Redfield. Den klassiska Resident Evil-hjälten har dock förändrats en hel del, både till det yttre och det inre, då han i trailern förefaller mörda Ethans fru Mia på ett synnerligen rått sätt.

Resident Evil Village kommer bjuda på “större fokus på strider och utforskning jämfört med Resident Evil 7“, och byn i titeln beskrivs som “en precis lika viktig karaktär som alla andra, en plats med ett eget liv som kommer hålla dig på helspänn medan du upptäcker dess hemligheter”. Och jo, Resident Evil Village förefaller innehålla både varulvar och vampyrer, precis som rykten gjort gällande, så spelet representerar ett verkligt skifte för serien.

Här är annonseringstrailern för Resident Evil Village.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts