Hitman 3 har presenterats och släpps i januari 2021

Hitman 3 har presenterats och släpps i januari 2021

I höstas fick vi reda på att Io Interactives nästa Hitman-spel redan var “långt framskridet”, men så här långt kommet hade vi inte kunnat drömma om att det skulle vara; under Sonys Playstation-event igår kväll annonserades nämligen Hitman 3, och lanseringen är spikad till januari 2021. Om ett halvår!

Nedan ser du två trailrar för Hitman 3, där vi får glimtar av lokaler baserade i Dubais massiva och ultramoderna skyskrapor, såväl som mörka skogar, olycksbådande herrgårdar och neonupplysta stadsgator i Asien.

Playstation-bloggen beskrivs också spelet som “den dramatiska avslutningen av World of Assassination-trilogin”, där 47:an måste ta sig an “de viktigaste kontrakten i hans karriär”. Hitman 3 kommer också låta dig importera platser och progression från Hitman 2, vilket gör “hela trilogin” spelbar inifrån Hitman 3.

Här är de två första trailrarna för Hitman 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar