Här är de första spelsekvenserna från Evil Genius 2

Här är de första spelsekvenserna från Evil Genius 2

Sommaren 2017 bekräftade brittiska Rebellion sitt Evil Genius 2, en uppföljare till det kultklassiska managementspelet från 2004, där man fick bygga ett storslaget skurktillhåll och försöka ta över världen i äkta James Bond-stil. Och nu, tre år senare, har vi äntligen fått de allra första spelsekvenserna!

Trailern nedan hade premiär under PC Gaming Show igår kväll, och visar hur man tar över världen i sju enkla steg. Först behöver man bygga sitt skurktillhåll, sedan behöver man träna upp sina underhuggare, följt av rekryteringar av mer kapabla hantlangare. Därefter kan man sända ut underhuggarna på olika uppdrag och låta dem göra sig av med fientliga agenter. Slutligen, vid steg sju, följer “världsherravälde”, och du kan sitta och hånskratta för dig själv samtidigt som din domedagsapparat varvar upp. Mohahahahaha!

Evil Genius 2: Wold Domination släpps senare i år via Steam. Här är trailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts