Gratisspel! Snake Pass skänks bort av Humble

Gratisspel! Snake Pass skänks bort av Humble

I mars 2017 släpptes Snake Pass, ett färggrant och trevligt litet plattformsäventyr av brittiska studion Sumo Digital. Och nu skänks spelet bort helt gratis via Humble-butiken, där du kan plocka på dig en Steam-kod för titeln ända fram till kl. 18:00 svensk tid på söndag kväll. Du har ju hela helgen på dig!

I Snake Pass spelar man som, just det, en orm, så istället för att hoppa över plattformarna ålar man fram över dem, fördelaktigt genom att ta hjälp av olika strukturer (oftast byggda av bambu) som man kan vira sig runt för att finna fäste, och ta sig framåt. Onekligen ett unikt koncept som får spelet att stå ut bland genrekonkurrenterna.

Här är den gamla lanseringstrailern för Snake Pass.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts