Gratisspel! Pathway skänks bort via Epic Games Store

Gratisspel! Pathway skänks bort via Epic Games Store

I fjol släpptes Pathway, ett strategispel med Indiana Jones-känsla av Robotality och Chucklefish. Jocke Kilman recenserade för den här publikationens räkning, och slutbetyget blev 60 procent, tillsammans med omdömet ” ett charmigt och stilsäkert strategispel som faller på sitt repetitiva upplägg”.

Om Jocke Kilman hade rätt om spelet eller inte kan du själv erfara nu, då Pathway skänks bort helt gratis via Epic Games Store fram tills inkommande torsdag, kl. 17:00 svensk tid. Då ersätts spelet av den den nya gratisduon Aer: Memores of Old (ett äventyr där du får spela som en fågel, och utforska flytande öar i skyn) och Stranger Things 3: The Game (isometrisk co-op-action baserat på säsong 3 av den omåttligt framgångsrika Netflix-serien).

Här är fjolårets lanseringstrailer för Pathway.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts