Fick vi just se de första bilderna från Dragon Age 4?

Fick vi just se de första bilderna från Dragon Age 4?

Trots att Dragon Age 4 varit på vår radar ett bra tag nu så vet vi väldigt lite om spelet. Hittills har inte en enda bild från spelet visats upp – eller? 

Under veckans EA Play så dök nämligen tre bilder upp i ett montage utan att det var uppenbart vilket spel de härstammar från. Fans och våra internationella kollegor har därför spekulerat i huruvida det kan vara det första smakprovet från Dragon Age 4.

Bilderna är som följer:

Inte mycket att gå på, men några ledtrådar tycks Dragon Age-relaterade. Fans har bland annat spekulerat att det där läbbiga röda kan vara red lyrium, en mineral som har magiska egenskaper och kan låta andar och demoner interagera med den verkliga världen.

Huruvida dessa bilder är representativa för Dragon Age 4 eller ens har med spelet att göra vet vi som sagt inte. Förhoppningsvis får vi någon officiell bekräftelse inom en snar framtid.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts