Destiny 2-teaser utlovar presentation av “nästa kapitel”

Destiny 2-teaser utlovar presentation av “nästa kapitel”

I höstas släpptes Destiny 2: Shadowkeep, den senaste expansionen till Bungies populära lootskjutare. Vi recenserade spelet när det begav sig, och delade ut betyget 76 procent, tillsammans med omdömet “inte den bästa Destiny-expansionen, men Shadowkeep är ändå en solid grund inför framtiden”.

Och nu är det just framtiden som kommer presenteras, då Bungie har tagit till Instagram för att publicera en teaser inför nästa veckas livestream, som kommer äga rum tisdagen den 9 juni, kl. 18:00 svensk tid.

Samma teaser kan du även kolla in i Youtube-klippet här nedan, och som dess titel antyder är fansen inställda på att vi kommer få utforska iskalla Europa, en av Jupiters fyra månar. Teasern visar också Eris Morn, en viktig rollfigur i Shadowkeep, såväl som expert på den uråldriga rasen Hive (enligt Destinypedia).

Här är teaserm för Destiny 2:s “nästa kapitel”.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts