Destiny 2: Beyond Light släpps i september, kolla in trailerkavalkad!

Destiny 2: Beyond Light släpps i september, kolla in trailerkavalkad!

Precis som utlovat ägde presentationen av “nästa Destiny 2-kapitel” rum igår kväll. Och precis som tidigare spekulationer gjort gällande kommer Destiny 2: Beyond Light (som den nya expansionen heter) ta oss till Europa, en av Jupiters fyra och iskalla månar. Se till att klä dig varmt!

Destiny 2: Beyond Light kommer släppas den 22 september via Steam, och säljas både i standard- (40 euro) och deluxe-utgåvor (70 euro). Nedan ser du också gårdagens kompletta, arkiverade livestream (45 minuter lång), tillsammans med den filmiska annonseringstrailern och nästan två minuter gameplay, samt en video som går igenom Desitny 2:s levnadscykel fram tills nu.

 

Season of Arrivals har också dragit igång (avslutas dagen före Beyond Light släpps, den 21 september), som du även kan kolla in i ytterligare två gameplay-trailrar här nedan, och därefter läsa mer om på officiella hemsidan, tillsammans med alla nyheter i version 2.9.0.

Slutligen (pust!) förbinder sig Bungie också till att fortsätta stöda Destiny 2 de kommande åren med tre nya expansioner, inklusive Beyond Light, The Witch Queen  (2021) och Lightfall (2022). Man kommer också dra igång något som kallas Destiny Content Vault, där man placerar äldre, mindre populärt innehåll, för att göra den aktuella versionen av Destiny 2 lättare att uppdatera och underhålla. Destiny Content Vault kommer inkludera allt innehåll från Destiny 1, tillsammans med allt innehåll som “cyklas ut” ur Destiny 2.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts