Den nya Fortnite-säsongen har översvämmat världen!

Den nya Fortnite-säsongen har översvämmat världen!

Har du hört? Fortnite är fortfarande en grej. Chapter 2 Season 3 inleddes igår kväll, och nedan kan du såldes se både en övergripande trailer och en titt på säsongens nya battle pass. Battle royale-kartan har översvämmats vilket har lett till samhällen i Waterworld-stil, med ett väldigt logiskt gästspel.

Nej, vi talar (tyvärr) inte om Kevin Costner utan om Jason Mamoa, Game of Thrones-skådespelaren som till vardags lånar sitt anlete till Aquaman i DC:s biofilmer. Aguaman är ett nytt skin som kan låsas uppe via det nya battle passet, och om du vill veta mer så kan du läsa om alla nyheter i Chapter 2 Season 3 hos våra internationella kollegor, samt även bekanta dig med den uppdaterade kartan, inklusive platser som Fortilla, Authority, Rickety Rig, Catty Corner och en gigantisk strömvirvel, som slungar upp dig i luften om du går för nära.

Här är trailrarna för den nya Fortnite-säsongen och det nya battle passet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts