Black Lives Matter Bundle innehåller 20 indiespel, inklusive Coffee Talk och Lucah: Born of a Dream

Black Lives Matter Bundle innehåller 20 indiespel, inklusive Coffee Talk och Lucah: Born of a Dream

Contigo Games, utvecklarna bakom arkadaction-spelet StarCrossed, lanserade i veckan Black Lives Matter Bundle på itch.io. Tillsammans med 17 andra utvecklare innehåller paketet totalt 20 indiespel.

Bland dessa finns baristasimulatorn Coffee Talk, det glitchiga actionäventyret Lucah: Born of a Dream, och beat-em-up:et Floaty Fighters. Bundeln erbjuder två nivåer, där den lägre för 20 dollar innehåller 11 spel, och för att få hela paketet kostar det 40 dollar.

Trots att bundeln bara varit tillgänglig sedan onsdag har den redan samlat in över $63,000, vilket är nästan 600,000 kronor. Black Lives Matter Bundle kommer vara aktiv fram till den 17e juni så den siffran lär stiga markant fram tills dess.

De insamlade pengarna kommer att delas lika mellan Black Lives Matter Foundation, som arbetar mot rasism och polisvåld, samt National Bail Fund Network, som hjälper demonstranter som arresterats i samband med protester världen över.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts