Ark: Suvival Evolved är gratis via Epic Games Store nu

Ark: Suvival Evolved är gratis via Epic Games Store nu

Förra veckan blev vi konfunderade då den så träffsäkra Epic Games Store-läckan inte längre stämde, eftersom Overcooked skänktes bort (igen) istället för Ark: Suvival Evolved. Men nu har ordningen återställts då just Ark: Survival Evolved är gratis att plocka på sig fram tills nästa veckas torsdag.

Ark: Survival Evolved lanserades i early access via Steam sommaren 2015, och visade sig snart bli väldigt populärt, som nya onlineöverlevare ofta blev på den tiden. Spelet blev sedan “klart” i augusti 2017, och sitter just nu på ett “väldigt positivt” användaromdöme (“mestadels positivt” totalt sett).

Tidigare idag fick spelet också en ny gratiskarta (Crystal Isles) och ett nytt jublieumsevent som vi antar även är aktuella för Epic Games Store-versionen. Du kan läsa om festligheterna i detalj i ett nytt blogginlägg på Steam.

Här en trailer för den nya kartan och jubileumseventet för Ark: Survival Evolved.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts