Tencent verkar vara ny utgivare av System Shock 3

Tencent verkar vara ny utgivare av System Shock 3

För lite över ett år sedan sålde krisande Starbreeze tillbaka System Shock 3-rättigheterna till utvecklarna Otherside Entertainment. Detta följdes av utvecklarflykt i februari, vilket fick oss att tro att System Shock 3 kunde vara nedlagt, något som dementerades i april av Otherside Entetainment själva.

Det exakta läget för System Shock 3 är fortsättningsvis höljt i dunkel, men VGC rapporterar att den kinesiska giganten Tencent (som äger 40 procent av Fortnite-utvecklarna Epic Games) numera innehar rättigheterna för domänerna SystemShock3.com och SystemShock4.com, information som understöds av Domaintools.

Detta pekar mot att Tencent är ny utgivare av System Shock 3, och att man möjligtvis redan nu har planer för ett System Shock 4, även om detta inte bör tolkas som något annat än en försiktighetsåtgärd i skrivande stund. Otherside Entertainment har ännu inte sagt något om ämnet, men vi kan nog vänta oss ett uttalande inom kort.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts