Star Citizen blir gratis att provspela i 11 dagar

Star Citizen blir gratis att provspela i 11 dagar

Utvecklingen av Star Citizen, Roberts Space Industries massiva rymdsimulator, bara fortsätter. Ännu har vi ingen mållinje i sikte, men budgeten förefaller fortfarande vara väl tilltagen då spelet i slutet av fjolåret sammanlagt hade samlat in över 250 miljoner dollar av välvilliga fans.

Om du fortfarande är nyfiken på Star Citizen och ännu inte har provspelat det så kommer du nu få chansen under en ny 11 dagar lång gratisperiod, som kommer sträcka sig från den 22 maj (nu på fredag) och den 1 juni (nästnästa veckas måndag). Under denna tid kommer man kunna provflyga mängder av olika rymdskepp, med fokus på UEE Navy. Liksom under tidigare gratisperioder kommer skeppen roteras, så om du vill prova så många som möjligt så måste du se till att logga in med jämna mellanrum.

Här är en teaser för den nya gratisperioden i Star Citizen.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts