Samurai Shodown Neogeo Collection blir gratis på Epic Games Store

Samurai Shodown Neogeo Collection blir gratis på Epic Games Store

Vi är oerhört bortskämda med gratisspel på Epic Games Store (Civilization VI är fortfarande gratis fram till torsdag!) men inte särskilt vana vid att helt nya releaser skänks bort, även om det faktiskt hänt en gång tidigare, i och med Totally Reliable Delivery Service. Och nu är det dags igen!

På den officiella hemsidan för Samurai Shodown Neogeo Collection kan vi nämligen läsa att samlingspaketet kommer debutera via Epic Games Store den 11 juni, och dessutom vara helt gratis att lägga till på Epic-kontot fram till den 18 juni (samma dag som det även släpps till Steam, tillsammans med prislappen 40 dollar).

Samurai Shodown Neogeo Collection inkluderar sex olika klassiska fightingspel som ursprungligen släpptes till Neogeo, tillsammans med det tidigare aldrig släppta Samurai Shodwon Perfect. Alla titlar bjuder dessutom på både onlinespelande och bakom kulisserna-material, så SNK har onekligen tagit utgåvan på allvar!

Här är trailern för Samurai Shodown Neogeo Collection.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts