Rykte: Diablo 2: Resurrected släpps i år

Rykte: Diablo 2: Resurrected släpps i år

Redan sommaren 2017 fick vi de första tecknen på att Blizzard eventuellt sitter och snickrar på en Diablo 2-remaster, och nu hävdar nya, trovärdiga rykten att spelet kan släppas senare i år. Franska Actugaming (via våra internationella kollegor) har till och med en titel, och den är Diablo 2: Resurrected!

Actugamiing har onekligen tummen på Blizzard-pulsen, då de korrekt förutspådde annonseringar av Overwatch 2, Diablo 4 och World of Warcraft: Shadowlands kort innan fjolårets Blizzcon-mässa.

Enligt Actugaming utvecklas Diablo 2: Resurrected främst av Crash Bandicoot N. Sane Trilogy-studion Vicarious Visions, ett spel (eller snarare tre) som Rikard Olsoon tog emot med öppna armar under sommaren 2018 (recension). Med tanke på den ljumna mottagningen av Warcraft 3: Reforged i fjol (recension) så är det nog bra att man har en redan bevisad remake/remaster-studio vid rodret den här gången!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts