Outriders kommer visa upp sig i månatliga liveströmmar, med start den 28 maj

Outriders kommer visa upp sig i månatliga liveströmmar, med start den 28 maj

I februari kollade vi in den första gameplay-trailern för Outriders, den nya co-op-skjutaren av Painkiller– och Bulletstorm-skaparna People Can Fly. Detta följdes av en trailer om spelets landskap några veckor senare, och nu har man meddelat att mycket mer information väntar de kommande månaderna.

Från och med den 28 maj, nu på torsdag kl. 18:00 svensk tid, kan vi nämligen vänta oss nya, månatliga liveströmmar via Twitch, som kommer presentera nya områden, fiender, vapen och utrustning samt nya features.

– Uppenbarligen är saker och ting lite konstiga i världen just nu, och vi alla anpassar oss så gott vi kan, sade Bartek Kmita, creative director hos People Can Fly, i ett pressmeddelande.

–  I och med annulleringarna av några av spelvärldens största tilldragelser i år har vi undersökt nya sätt att dela med oss av nyheter om Outriders till spelare. Vi är verkligt uppspelta över att kunna presentera nya detaljer om det vi arbetar med varje månad från och med nu, i och med Outriders Broadcasts.

Här är en trailer för den första liveströmmen om Outriders.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts