Onlineskjutaren Squad är gratis att provspela i helgen

Onlineskjutaren Squad är gratis att provspela i helgen

Offworld Industries taktiska onlineskjutare Squad har varit gratis att provspela via Steam flera gånger tidigare, och nu är det dags igen; fram till måndag kväll kl. 19:00 är spelet nämligen allmänt tillgängligt, och utifall du får blodad tand så är fullversionen också prisnedsatt fram till samma dag.

Squad Steam-debuterade redan 2015, men befinner sig fortfarande i early access, även om planerna är att spelet ska bli “klart” under 2020. I ett blogginlägg får vi även reda på att intäkterna från försäljningen av spelet den 1 maj (det vill säga idag) går till Doctors Without Borders, och tydligen kommer också en rad specialevent hållas varje dag fram till söndag, den 3 maj. Squad har just nu ett “väldigt positivt” omdöme på Steam (både under den senaste tiden och totalt sett) så om spelet verkar intressant så är det förmodligen det också.

Här är en video om alfaversion 17 av Squad från i höstas.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts