Ny tweet antyder snar utannonsering för Mafia

Ny tweet antyder snar utannonsering för Mafia

För drygt en månad sedan gjordes vi varse om nya varumärkesregistreringar som starkt antydde stundande återkomst för Take Twos actionspektakel Mafia, förmodligen i form av remastrade versioner av Mafia (2002) och Mafia 2 (2011). Och nu har vi fått officiella bevis på att något definitivt är på gång!

Mafia-kontot på Twitter har nämligen återuppstått från de döda, och levererat dess första tweet sedan augusti 2018, Tweeten består kort och gott av ordet “familj”, vilket åtminstone jag väljer att tolka som att “Mafia-familjen” (-serien) absolut är på väg tillbaka. Frågan kvarstår dock i vilken form och i vilken skala; registreringarna antydde nämligen också att ett renodlat Mafia 4 eventuellt också kan vara på gång, då Mafia 3-utvecklarna Hangar 13 har fått en helt ny logotyp, som tyder på att man repat sig väl sedan massuppsägningarna under 2018.

Här är Mafia-kontots första tweet sedan augusti 2018.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts