Henry Cavill gästspelar i det nya Total War: Warhammer 2-dlc:t

Henry Cavill gästspelar i det nya Total War: Warhammer 2-dlc:t

Bild: Paramount Pictures

Henry Cavill, Geralt i den framgångsrika Netflix-adaptionen av The Witcher, har tillbringat karantäntiden med att måla Warhammer-figurer. Nu har det visat sig att intresset återgäldas från Warhammer-skaparna Games Workshops och Total War-utvecklarna Creative Assemblys sida, på bästa möjliga sätt!

Henry Cavill gästspelar nämligen i det nya Total War: Warhammer 2-materialet The Warden & The Paunch (som släpps imorgon via Steam, och har tioprocentig rea i ytterligare 28 timmar i skrivande stund), och i Youtube-videon nedan kan du se honom dyka upp kring 11-minuters-strecket.

Cavill gestaltar Cavill, en High Elf Loremaster utrustad med förmågan “white wolf”, som ger honom en +15-bonus mot stora enheter (exempelvis monster, som en viss Geralt ofta brukar tampas med).

Här är yotubaren Turins gameplayvideo från det nya Total War: Warhammer 2-dlc:t, inklusive Henry Cavill.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts