Hemlig Berlin-karta har hittats i Mafia 3: Defintive Edition

Hemlig Berlin-karta har hittats i Mafia 3: Defintive Edition

Mafia 2: Definitive Edition (recension) och Mafia 3: Definitive Edition släpptes förra veckan, och även om det sistnämnda spelet inte är särskilt mycket mer än ompaketerad utgåva av 2016 års originalspel (recension) har det nu visat sig att det ruvade på en rätt saftig hemlighet. Kolla in videon här nedan!

Sliderv2 är nämligen en datagrävare, och utöver ett gömt testområde för bilar, en oanvänd bilskrot (Mafia 2) och en del andra grejer har han även hittat en massiv men ofärdig Berlin-karta inuti Mafia 3: Defintive Edition.

Enligt en äldre artikel av Kotaku arbetade Mafia 3-utvecklarna Hangar 13 på ett kalla kriget- och Berlin-centrerat spionspel kallat för Rhapsody kort efter lanseringen av Mafia 3, så det känns sannolikt att någon sur Hangar 13-anställd bakade in kartan i Mafia 3: Defintive Edition, för att bevisa att Rhapsody fanns på riktigt vid en tidpunkt.

Det ursprungliga Rhapsody kretsade kring en judisk huvudperson, som smög omkring i Berlin för att hämnas sina mördade föräldrar. Därefter ska spelet dock ha slopat både Berlin och spiontemat till förmån för superhjältar och co-op. Dödsstöten för projektet kom sannolikt i och med de massiva Hangar 13-uppsägningarna i början av 2018.

Här är den gömda Berlin-kartan i Mafia 3: Defintive Edition.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts