Half-Life: Alyx sålde nästan 1 miljon nya VR-headsets

Half-Life: Alyx sålde nästan 1 miljon nya VR-headsets

Half-Life: Alyx kom, såg och segrade (recension), men hur väl spelet har sålt är något oklart, speciellt med tanke på det inledande svala intresset sett till antalet spelare. Nu rapporterar emellertid Road to VR att Steam registrerade nästan 1 miljon nya VR-headsets i Half-Life: Alyx omedelbara kölvatten.

Mer specifikt blev VR-användarna 950 000 fler under april, vilket tog det totala antalet VR-användare på Steam till 2,7 miljoner, eller omkring 1,91 procent av det totala antalet Steam-användare.

Detta är, med råge, det största popularitetsskuttet på Steam för VR-headsets hittills, men den verkliga siffran kan vara ännu större då den bara reflekterar VR-headsets som använts medan Steam-användaren har varit online.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts