GTA 5 fick Epic Games Store att totalkrascha, är gratis nu

GTA 5 fick Epic Games Store att totalkrascha, är gratis nu

Under gårdagen skrev vi om att nästa gratisspel på Epic Games Store skulle bli Grand Theft Auto 5, något vi blev varse om efter en reklamläcka på Twitter av Epic själva. Och precis som vi befarade blev butiken rejält överbelastad lagom till kl. 17-slaget, och oanvändbar största delen av kvällen.

Nu är Epic Games Store dock på fötter igen, och du kan således plocka på dig Grand Theft Auto 5 Premium Edition (inklusive Criminal Enterprise Starter Pack, som ger dig ett “försprång” i GTA Online) fram tills nästa veckas torsdag kl. 17:00. Epic Games har dock återigen valt att hemlighålla identiteten för nästa veckas gratisspel, så kanske har man ytterligare en stortitel på lut, eller så är detta den nya strategin framöver.

Slutligen har också en ny rea kallad för Epic Mega Sale inletts på Epic Games Store (avslutas den 11 juni), och precis som under tidigare reor får ditt första inköp en automatisk rabatt på 10 euro, såtillvida summan du handlar för överstiger 15 euro. Detta betyder, bland annat, att du kan få både Control och Borderlands 3 för 20 euro just nu, eller varför inte The Witcher 3: Game of the Year Edition för blott 5 euro? Ganska prisvärt nog.

Här är en gammal trailer för Grand Theft Auto 5.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts