Far Cry 5 blir gratis att provspela i helgen

Far Cry 5 blir gratis att provspela i helgen

I mars 2018 släpptes Far Cry 5. Jocke Kilman recenserade spelet för den här publikationens räkning, och delade ut betyget 80 procent, tillsammans med omdömet “ett roligt, gediget actionspel där du skjuter vandrande klichéer i en vacker, öppen värld”. Och nu vankas det gratishelg!

Far Cry 5 kommer nämligen bli gratis att provspela via Uplay mellan kl 15:00 svensk tid på fredag (den 29 maj) och kl. 20:00 på söndag (den 31 maj). Därtill pågår också en stor Far Cry-rea hos samma onlinebutik, där de olika utgåvorna av Far Cry 5 och dess season pass är prisnedsatta med massiva 75 procent, Också seriens nyaste del Far Cry New Dawn reas ut med 60 procent, även om vår recensent Jerry Fogselius ansåg att spelet inte var särskilt mycket mer än ett lite mer färggrant Far Cry 5 när det begav sig i februari 2019 (recension).

Här är den gamla lanseringstrailern för Far Cry 5.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts