Epic har läckt nästa gratisspel, och det är Grand Theft Auto 5

Epic har läckt nästa gratisspel, och det är Grand Theft Auto 5

Normalt sett brukar Epic Games Store alltid avslöja nästa veckas gratisspel när den aktuella veckans gratisspel går live, men så var inte fallet i torsdags, då det ickelinjära pusselspelet Death Coming (fortfarande gratis i drygt fyra timmar) åtföljdes av ett “mysteriespel”, vars identitet inte avslöjades.

Nu har vi fått reda på varför, då det rör sig om det kanske största gratiskapet hittills för Epic Games Store; via Twitter råkade Epic Games nämligen ladda upp en reklamfilm i förtid, som sedermera togs ner – dock inte innan den hann arkiveras av internet, och återtweetas av branschvetaren Wario64.

Således har vi fått veta att nästa gratisspel på Epic Games Store blir inget mindre än Grand Theft Auto 5, Rockstars moderna mästerverk och ett av de mest framgångsrika spelen någonsin, vilket säkert kommer leda till rejäl överbelastning av Epic Games Store kring klockan 17:00 svenk tid, då spelet lär går live.

Här är Wario64:s tweet med reklamfilmen för Grand Theft Auto 5 på Epic Games Store.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts