Early access-utträdet för Wrath: Aeon of Ruin skjuts upp till 2021

Early access-utträdet för Wrath: Aeon of Ruin skjuts upp till 2021

I mars 2019 bekantade vi oss med Wrath: Aeon of Ruin, ett nyutvecklat retro-fps som använder sig av den allra första Quake-motorn, och därtill har 3D Realms marknadsföringsmuskler i ryggen. Spelet lanserades i early access via Steam i höstas, och har för tillfället ett “väldigt positivt” användaromdöme.

Planen var att Wrath: Aeon of Ruin skulle bli “klart” nu i sommar, men i ett nytt blogginlägg (som till största delen handlar om det nya innehållet i Content Update #2, däribland nya nivåer, fiender, vapen och föremål) har vi nu fått reda på att det nya lanseringsdatumet för version 1.0 är den 25 februari 2021. Man har även börjat ta emot förhandsbokningar av den fysiska utgåvan Founder’s Edition Big Box, som endast produceras i 500 exemplar (i skrivande stund finns det 229 kvar) och inkluderar figuriner, affischer, soundtrack, usb-minne och en art book.

Här är en trailer för den nya Wrath: Aeon of Ruin-uppdateringen och den fysiska utgåvan.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts