Dreamhack Summer 2020 ställs in, återkommer nästa år

Dreamhack Summer 2020 ställs in, återkommer nästa år

Dreamhack Summer 2020, världens största LAN-evenemang, har ställts in. Ursprungligen var det tänkt att det skulle ordas i juni, men det sköts upp till augusti tidigare i år, och nu har det alltså ställts in fullständigt, då hälsosituationen fortsättningsvis anses vara alltför riskfylld för personal och deltagare.

Du kan läsa det fulla uttalandet på den officiella hemsidan, där vi också får reda på att man hoppas att Dreamhack Summer ska kunna återkomma nästa år. Vidare betalas alla inhandlade biljetter tillbaka till fullo till kortet som användes för köpet, men processen kan ta längre än normalt på grund av omständigheterna. Ett bekräftelsemeddelande kommer skickas till den e-post du angav när du inhandlade biljetten.

Vid vidare frågor (som inte besvaras i FAQ-sektionen) ombeds man kontakta support@dreamhack.com.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts