Det ursprungliga Star Wars: Battlefront har fått multiplayer-stöd via Steam och GOG

Det ursprungliga Star Wars: Battlefront har fått multiplayer-stöd via Steam och GOG

För exakt ett år sedan släpptes Star Wars: Battlefront (Pandemic Studios originalspel från 2004, inte den Dice-utvecklade rebooten från 2015!) till GOG och Steam, dock utan officiell, fungerande onlinefunktionalitet. Men nu har spelet hux flux fått en ny uppdatering som återställer ordningen!

Via Steam har vi nämligen nåtts av budet att “online multiplayer på Steam har lagts till i spelet”, och så har man utökat lokaliseringen, lagt till mer ljudstöd(?) och “adresserat ett antal meny- och gameplay-relaterade problem för ett antal olika skärmstorlekar”. GOG har också tagit till Twitter för att bekräfta att GOG-versionen av Star Wars: Battlefront bjuder på “cross play-multiplayer mellan GOG Galaxy och Steam”. Spelet säljs också för halva priset via både GOG och Steam, och så har stora “May the 4th Be With You”-reor inletts via bägge butikerna.

Här är GOG:s tweet om den återställda onlinefunktionaliteten i Star Wars: Battlefront.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts