Apex Legends nyaste kämpe är tjuven Loba Andrade

Apex Legends nyaste kämpe är tjuven Loba Andrade

Den fjärde säsongen av battle royale-skjutaren Apex Legends inleddes den 4 februari, och i samma veva debuterade den nya spelbara kämpen Revenant. Nu närmar sig säsong 5 med stormsteg, och vi har därför fått en ny video som teasar ännu en ny karaktär, närmare bestämt Loba Andrade!

Loba är en elegant tjuv med ett tragiskt förflutet, då åtminstone en av hennes föräldrar dog när hon var ung. Och tydligen har ovan nämnda Revenant något med det hela att göra, då videon avslutas med att Lobas assistent säger att han har “hittat honom”, varpå Revenant slängs upp på en storbildsskärm, till bestörta reaktioner av Loba. Den nya kämpen kommer göras spelbar den 12 maj, samma dag som Apex Legends femte säsong inleds.

Här är introduktionsvideon för den nya Apex Legends-kämpen Loba Andrade.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts