World of Warcrafts 100-procentiga XP-buff förlängs rejält

World of Warcrafts 100-procentiga XP-buff förlängs rejält

För en månad sedan berättade Blizzard att alla World of Warcraft-spelare kommer få en 100-procentig XP-buff fram till den 30 april, med anledning av de nuvarande karantänbestämmelserna världen över. Och nu, med ett fåtal dagar kvar, har vi fått reda på att tilldragelsen förlängs rejält.

Mer specifikt ända fram till pre-release-uppdateringen för den kommande World of Warcraft-expansionen Shadowlands (som presenterades i november i fjol). Eftersom de två senaste expansionerna (Legion och Battle for Azeroth) släpptes i augusti 2016 respektive augusti 2018 så kan vi nog räkna med samma lanseringsfönster den här gången, möjligtvis lite senare med tanke på distansarbetet som tagits i bruk i coronapandemins fotspår.

Oavsett kommer du ha gott om tid att levla våren och sommaren igenom!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts