The Elder Scrolls Online: Greymoor försenas “ungefär en vecka”

The Elder Scrolls Online: Greymoor försenas “ungefär en vecka”

Det må kännas som att vi levt i vår nya coronaverklighet i en smärre evighet redan, men spelstudior (och andra affärsverksamheter) kämpar fortfarande för fullt med att anpassa sig efter de rådande “jobba hemifrån”-standarderna, vilket redan har lett till en och annan försening.

Den senaste, men absolut inte sista, av dessa är lanseringen för The Elders Scrolls Online: Greymoor, den kommande expansionen till Zenimax Online Studios massiva onlinerollspel. I en ny uppdatering meddelar nämligen Matt Firor, game director hos Zenimax Online Studios, att Greymoor kommer missa den planerade releasen den 18 maj med “ungefär en vecka”, vilket gör att vi kan förvänta oss spelet mot slutet av maj (även om man också höjer ett varningens finger för att förseningen fortfarande kan bli större än så). Trots detta kommer Greymoor (och uppdatering 26) ändå gå live på de publika testservarna den 20 april.

Man berättar också att den franska lokaliseringen av det nya innehållet enbart kommer bestå av undertexter tills vidare, detta eftersom röstskådespelarna helt enkelt inte har kunnat arbeta på grund av det rådande läget.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts