Square Enix verkar återigen teasa en pc-version av Final Fantasy VII Remake

Square Enix verkar återigen teasa en pc-version av Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy VII Remake har äntligen släppts – på PlayStation 4. För tillfället är spelet konsolexklusivt i åtminstone ett år till, men vi har tidigare fått flera ledtrådar om att en portning till pc är planerad. Nu har vi fått ytterligare en.

Det är VG24/7 som noterat en liten notis i en ny trailer för spelet. Alldeles i början, längst ner i bild, står “Gameplay captures on PC”. Kolla in själv, runt fyra sekunder in i klippet:

Som VG24/7 påpekar är det här inte nödvändigtvis en rykande pistol som bekräftar att en pc-version är på gång. Spel utvecklas ju trots allt på pc, så det kan bara vara Square Enixs sätt att påpeka att det inte är rippat direkt från en konsol.

Men med tanke på att Square Enix släppt de flesta av sina spel på pc, inklusive nästan alla Final Fantasy-titlar, och de övriga mängder av ledtrådar som hittats av datagrävare, så känns det heller inte omöjligt att det här faktiskt är video från en pc-version som är under utveckling. En sådan är dock för tillfället inte utannonserad, men vi håller givetvis tummarna.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts