Snowrunner visar upp första årets dlc i ny trailer

Snowrunner visar upp första årets dlc i ny trailer

Förra månaden kollade vi in en maffig överblickstrailer för Snowrunner, den kommande off-road-simulatorn av Saber Interactive och Focus Home Interactive. Spelet släpps om tre veckor, tisdagen den 28 april via Epic Games Store, men man har redan nu börjat marknadsföra kommande dlc-material.

Precis som de flesta andra spel nu för tiden kommer Snowrunner nämligen få ett season pass (ingår i den 20 euro dyrare premium-utgåvan) och det nya innehållet kommer rullas ut i fyra faser det kommande året.

Fas 1 görs tillgänglig några veckor efter lanseringen av basspelet, och bjuder på ytterligare en vinteromgivning i Ryssland, där man bland annat ombeds leta efter fordonsvrak från andra världskriget. Därefter, under fas 2, får vi en helt ny kanadensisk region bestående av ett flertal kartor och uppdrag, med huvudmålet att bygga ett litet fungerande samhälle i den ogästvänliga vildmarken. Fas 3 tar oss till Wisconsin och återintroducerar skogsavverkning, inklusive lyftkranar för att lasta stockarna på lastbilssläp.

Slutligen kommer även fas 4, bestående av en “spännande expansion”, som vi kommer få veta mer om senare. Året igenom kommer vi också få nya aktiviteter, nya lasttyper, nya skins  och nya trials, gratis för alla spelare.

Här är den nya season pass-trailern för Snowrunner.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts