PC Gaming Show återvänder den 6 juni

PC Gaming Show återvänder den 6 juni

E3 2020 må vara inställt sedan länge, men det betyder inte att vi kommer tvingas klara oss utan spelnyheter i sommar. Gamescom 2020 kommer “definitivt” äga rum digitalt, och därtill kommer också PC Gaming Show återvända, som vanligtvis brukar vara en del av presentationskavalkaden under E3.

Nyheterna når oss via våra internationella kollegor (som även är de som ordnar PC Gaming Show vartenda år, utifall du inte visste det), och datumet har spikats till lördagen den 6 juni. Därtill kommer PC Gaming Show 2020 vara en del av “en större dag av program”, sida vid sida med “andra spelpresentationer” på Twitch och andra streamingplattformar. Så det verkar som att de ordinarie E3-deltagarna ämnar samarbeta för att återskapa den traditionella E3-atmosfären så gott det går, i alla fall för oss som brukar följa med evenemanget hemifrån.

Fler detaljer, som spikade klockslag och bekräftade presentatörer, kommer följa inom kort.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts