No Man’s Sky-skaparnas The Last Campfire visar upp första spelsekvenserna

No Man’s Sky-skaparnas The Last Campfire visar upp första spelsekvenserna

För lite mindre än en månad sedan annonserades The Last Campfire, ett nytt äventyrsspel av No Man’s Sky-skaparna Hello Games. Och nu har vi fått en ny, nästan fem minuter lång video som visar upp de allra första spelsekvenserna, åtföljda av kommentarer från spelets lead designer Steven Burgess.

I The Last Campfire åtföljs spelaren av en berättarröst, som ledsagar huvudrollen Ember genom spelets charmerande men mörka fantasymiljöer. Filmerna Tha Dark Crystal och Labyrinth nämns som de främsta inspirationskällorna, och Hello Games uttalade mål är att se till att varje pussel känns unikt, istället för att eskalera svårighetsgraden med alltmer utmanande men likartade övningar, som i många andra spel.

The Last Campfire har redan nu en produktsida på Steam, tillsammans med lanseringsfönstret 2020, så det förefaller inte finnas någon större risk för att spelet ska bli tidsexklusivt för Epic Games Store.

Här är de första spelsekvenserna från The Last Campfire, tillsammans med annonseringstrailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts