Minecraft Dungeons försenas, men bara lite grann

Minecraft Dungeons försenas, men bara lite grann

2018 presenterades Minecraft Dungeons, en Diablo-doftande spinoff av det världstäckande fenomenet, utvecklat av de ursprungliga Minecraft-skaparna hos Mojang (minus Markus Persson, då). Gameplay-demo följde ett år senare, och i februari gluttade vi också lite på en utvecklardagbok om miljöerna.

Minecraft Dungeons var tänkt att släppas i slutet av april, men har nu försenats. Det nya lanseringsdatumet är således tisdagen den 26 maj, och via den officiella hemsidan får vi reda på att den bakomliggande anledningen är den väntade, det vill säga coronaviruset och de nya arbetsmetoderna som följt i pandemins fotspår.

Mojang berättar också att Minecraft Dungeons kommer släppas i två olika utföranden i form av standardutgåvan för 20 dollar, och Hero Edition för 30 dollar. Den sistnämnda inkluderar ett “hero pass” som bjuder på en Hero Cape, två spelarskins, ett kycklinghusdjur och tillgång till två kommande dlc-paket.

Här är en ny lore-fokuserad utvecklardagbok för Minecraft Dungeons.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts