Mechwarrior 5: Mercenaries-dlc expanderas och försenas

Mechwarrior 5: Mercenaries-dlc expanderas och försenas

Mechwarrior 5: Mercenaries, Piranha Games blytunga robotspel, släpptes i slutet av fjolåret efter otaliga förseningar. Mats Nylund recenserade och delade ut betyget 82 procent, tillsammans med omdömet “Kul, actionfyllt och stundtals ganska vackert. Men lite fler taktiska möjligheter hade uppskattats”.

Nu har det visat sig att det planerade dlc-materialet Heroes of the Inner Sphere följer i basspelets spår, då Piranha Games har tagit till den egna hemsidan för att annonsera att Heroes of the Inner Sphere försenas bortom första halvåret 2020. Anledningarna bakom förseningen tillskrivs ökade ambitioner (utvecklingsteamet kom på sig själva med att tumma på innehållet för att få ut materialet till den ursprungliga, planerade april-releasen) och studions nya “jobba hemifrån”-verklighet. Ett nytt datum kommer presenteras närmare sommaren.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts