Humankind kommer låta spelare välja ny kultur under varje era

Humankind kommer låta spelare välja ny kultur under varje era

Civilization är och förblir en av pc-spelsvärldens mest älskade serier, men det betyder inte att Firaxis långkörare är felfri; med Humankind vill Endless Space-utvecklarna Amplitude Studios angripa några av Civilizations största svagheter, och de förklarar vilka i den nya utvecklardagboken här nedan.

För det första kommer Humankind endast ha ett vinstvillkor. Det kallas för “fame”, och kan införskaffas genom att vara den mest framträdande civilisationen inom specifika områden under varje era, vilket i förlängningen gör varje omgång betydelsefull för helheten (till skillnad från Civilization).

Vidare kommer spelare också kunna byta kultur under under resans gång (eller ta vidare den existerande), vilket gör att man kan variera spelandet rejält, och samtidigt behålla “legacy traits” från den gamla kulturen. Detta torde säkerställa en myriad av unika stigar genom världshistorien när Humanknind lanseras via Steam någon gång senare i år. För ytterligare information om Humankind rekommenderar vi vår maffiga artikel från i höstas.

Här är den nya utvecklardagboken om Humankind.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts