Den där otroliga Harry Potter-kartan till Minecraft har färdigställts

Den där otroliga Harry Potter-kartan till Minecraft har färdigställts

I mitten av januari introducerades vi för den oerhört imponerande Minecraft-kartan Witchcraft and Wizardry, baserad på det älskade Harry Potter-universumet. Ett tag senare, i slutet av februari, släpptes en alfaversion för allmänt testande, och nu har kartan färdigställts och kan laddas ner här!

Som brukligt är när saker blir färdiga så har vi också fått en ny trailer för Witchcraft and Wizardry, som visar att kartan är mycket mer än imponerande kulisser, och bjuder på mängder av quests tillsammans med mer eller mindre unik spelmekanik, såsom kvastflygande, olika typer av magi och mycket annat.

Med tanke på hur omskriven den här kartan har varit de senaste månaderna kan vi också känna oss säkra på att Warner Bros (som innehar spelrättigheterna för Harry Potter) kommer låter den vara. Väl?

Här är lanseringstrailern för Witchcraft and Wizardry till Minecraft.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts