Worms återvänder under 2020, utlovar “nya sätt att spela”

Worms återvänder under 2020, utlovar “nya sätt att spela”

Turordningsbaserade strategispelet Worms ligger undertecknad väldigt nära hjärtat, och 2016 års utgåva Worms WMD var inget undantag (recension). 2016 är, tro det eller ej, fyra år sedan vid det här laget, så det är onekligen på tiden för Team 17 att återigen gräva upp sina älskade daggmaskar ur myllan.

Den här gången kommer dock saker bli annorlunda. I en tweet säger Team 17 att det hittills titellösa, nya Worms-spelet kommer bjuda på “nya sätt att spela”, samtidigt som vi redan nu kan konstatera att klassiska vapen som baseballträn, granater, bazookas, får och heliga granater alla kommer återvända. Nya Worms kommer släppas någon gång under 2020 och fler detaljer väntar “snart”. Spännande och potentiellt franchise-omvälvande!

Här är den första teasern för det nya Worms-spelet.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts