World of Warcraft får 100-procentig XP-buff i en månad

World of Warcraft får 100-procentig XP-buff i en månad

MMO-sugen i dessa oroliga tider? Om Lord of the Rings Online och Dungeons and Dragons Online inte lockar dig (bägge titlarna har låst upp allt betalinnehåll fram till den 30 april) så kanske en återkomst till World of Warcraft känns mer lockande, då Blizzard nu har annonserat en mäktig morot.

Från och med nu och fram till måndagen den 20 april kommer nämligen det massiva onlinerollspelet bjuda på en 100-procentig XP-buff kallad för “Winds of Wisdom” (inklusive Starter Edition– och Legion-spelare). Spelare kommer också “kunna dra nytta av detta medan de använder sina favorit-heirlooms” (stackade XP-buffs, antar vi?), vilket torde göra resan mot den äldre guden N’Zoth och hans underhuggare i staden Ny’alotha enklare.

Frågan är bara om inte det här är lite kontraproduktivt just nu, då tid är en resurs som många av oss har i överflöd? Å andra sidan kan du bara levla upp flera olika karaktärer istället för att fokusera på en enda.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts