Vi testar en av Doom Eternals “master levels”

Vi testar en av Doom Eternals “master levels”

Doom Eternal är som bekant släppt, och det är extremt populärt. Om ni vill veta varför så kan ni läsa vår recension. Det är ett utmanande spel, men för den som vill ha det ännu svårare finns även ett par “master level”-versioner av ett par av nivåerna. Vi tänkte att det var på sin plats att testa en av dem, för att se hur de känns. Hur det gick kan ni se nedan. Om ni har svårt med demonerna har vi också skrivit en liten guide till spelet. Bara följ länken nedan för att läsa den.

Läs också: De tio bästa tipsen för att leva längre i Doom Eternal

 

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts