Veckan som gått på PC Gamer (v. 10, 2020)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 10, 2020)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter! Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal! Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube! Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

Yes, Your Grace

av Rikard Olsson

“En schablonmässig berättelse som hoppar mellan klichéer utan att erbjuda intressanta karaktärer eller twister som håller intresset vid liv.”
Bild från Yes, Your Grace.

* * *

The Longing

av Joakim Kilman

“Den vemodiga stämningen kryper under huden och bygger långsamt bo där inne i mörkret. Av och till känner jag verkligen av parvelns förtvivlade ensamhet, så att vi kan vara ensamma tillsammans en stund.”
Bild från The Longing.

* * *

Murder by Numbers

av Fredrik Eriksson

“Ett komiskt krimdrama parat med gubbiga dagstidningspyssel. Samtidigt kan något som låter som en match made in hell faktiskt fungera riktigt bra i praktiken.”
Bild från Murder by Numbers.

* * *

Overpass

av Benny Holmström

“Dra på lite för mycket och du slirar fast, och ta för lite fart innan du försöker forcera nästa brant och du kommer ingenvart. Lagom är bäst och gränsen är hårfin.”
Bild från Overpass.

* * *

ARTIKLAR

Årtiondets bästa spel

av Benny Holmström

“Vi sammanfattar ett decennium av pc-spelande.”

* * *

Baldur’s Gate – En oförglömlig värld

av PCG-Redaktionen

“Efter tjugo år älskar vi fortfarande Baldur’s Gate. Över fem olika artiklar förklarar vi varför.”
Bild från Baldur's Gate.

* * *

Dota Underlords – På besök hos Valve

av Jon Bolding

“Vi har träffat de engagerade skaparna bakom auto-battler-sidospåret Dota Underlords.”
Bild från Dota Underlords.

* * *

VIDEOR

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts