Tomb Raider och Lara Croft and the Temple of Osiris ges bort gratis

Tomb Raider och Lara Croft and the Temple of Osiris ges bort gratis

Världen är ett elände just nu (är det inte 2021 snart?) men vi har åtminstone våra älskade spel att ty oss till i dessa prövande tider. Just nu pågår mängder av gratishelger och andra erbjudanden (jag försökte sammanfatta läget i en nyhet igår), och så ger GOG bort Mable & The Wood gratis ett litet tag till.

Nu har också Square Enix uttryckt sin önskan att få folk att stanna hemma medan pandemin fortfarande pågår, och man gör det på ett väldigt generöst sätt; via Steam har man nämligen annonserat att man skänker bort både Tomb Raider (rebooten från 2013, inte originalspelet) och Lara Croft and the Temple of Osiris helt gratis fram till kl. 19:59 svensk tid måndag kväll. Det är extra roligt att spelen också fyller olika behov, då Tomb Raider är ett strikt enspelaräventyr, medan Lara Croft and the Temple of Osiris bjuder på co-op för upp till 4 deltagare.

Här är två trailrar för Tomb Raider och Lara Croft and the Temple of Osiris.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts