Superhot möter Slay the Spire i Fights in Tight Spaces

Superhot möter Slay the Spire i Fights in Tight Spaces

I höstas släpptes John Wick Hex, ett turordningsbaserat strategispel om världens meste yrkesmördare, som tyvärr inte lyckades förvalta materialet till fullo (recension). Ground Shatter och Mode 7 tycker dock konceptet är värt ett återbesök, och har därför passat på att annonsera Fights in Tight Spaces.

Utöver John Wick Hex gör Fights in Tight Spaces det också väldigt enkelt att tänka på både Superhot (grafiken) och Slay the Spire (spelkortsupplägget). Fights in Tight Spaces har en Steam-sida där det sannerligen låter som att spelet också är ett roguelike (även om det inte sägs rakt ut), då man får “ett nytt uppdrag varje gång man spelar” och kan låsa upp “nya möjligheter”. Det ska även finnas ett dagligt uppdrag att utföra, där man kan jämföra sitt försök med andra spelares prestationer på en global topplista. Vem kan slåss snyggast?

Fights in Tight Spaces släpps någon gång under 2020. Här är annonseringstrailern.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts