Steam har nått nya rekordsiffror på grund av coronaviruset

Steam har nått nya rekordsiffror på grund av coronaviruset

Världen blöder på grund av den rådande pandemin, med några undantag. Spelbranschen är ett av dem då folk nu känner sig manade att stanna hemma, vilket redan har resulterat i otrolig debutstatistisk för Call of Duty: Warzone och över en miljon samtidiga Counter-Strike: Global Offensive-spelare.

Nu har också Steam Database tagit till Twitter för att meddela att Steam har noterat över 20 miljoner samtidiga användare, vilket är nytt rekord. 6,2 miljoner av dessa användare spelade ett spel (eller hade åtminstone ett spel igång) och just i dag, i skrivande stund, leds offensiven av ovan nämnda Counter-Strike, följt av Dota 2, Playerunknown’s Battlegrounds, Rainbow Six Siege, Grand Theft Auto 5 och Ark: Survival Evolved.

Här är Steam Databases tweet om de nya rekordsiffrorna på Steam.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts