Hyllade Outer Wilds kommer till Steam i juni

Hyllade Outer Wilds kommer till Steam i juni

Den 29 maj 2019 släpptes Outer Wilds exklusivt till Epic Games Store, och det stod snart klart att det rörde sig om en av årets allra bästa titlar. Jocke Kilman drog till med 90 procent i vår recension, och spelet kammade även hem en strålande femteplats på vår lista över de tio bästa pc-spelen 2019.

Nu är den årslånga Epic Games Store-exklusiviteten på väg mot sitt slut, och utvecklarna Mobius Digital samt utgivarna Annapurna Interactive har därför släppt en ny Outer Wilds-trailer, som förkunnar att det säregna rymdmysteriet når Steam torsdagen den 18 juni. Spelet har även fått en produktsida hos Valves onlinebutik, där det kan skryta med det faktum att Outer Wilds utnämndes till 2019 års allra bästa spel av publikationerna Giant Bomb, Polygon, Eurogamer och The Guardian. Väl värt att kolla in om du ännu inte har spelat det!

Här är den nya Steam-trailern för Outer Wilds.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts